KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Şehitler Ortaokulu

YÜZYÜZE EĞİTİME BAŞLIYORUZ

Değerli veli ve öğrenciler,

06 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariye okulumuz tüm sınıflar düzeyinde tam zamanlı olarak açılacaktır. Bu vesile ile aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur:

Tüm dersler okulda beş gün ve yüz yüze verilecektir.

Devam eden salgın nedeniyle öğrencilerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat etmesi gerekmektedir.

Ailesinde veya öğrencinin kendisinde covit 19 belirtisi olanlar okula gelmeyecek, PCR testi yaptıracaktır.

Ailesinde veya öğrencinin kendisi PCR testi yaptırmış ise test sonucu çıkana kadar öğrenci okula gelmeyecek, test sonucunu negatif çıkarsa okula gelecektir.

Okula devam zorunlu olup, günlük yoklama alınacak ve okula gelmeyen öğrenciler e-okula devamsız olarak işlenecektir. Raporlu öğrenciler raporlarını okul idaresine teslim edecektir.

Şehir içi servis kullanmak isteyen velilerimiz servislerini kendileri ayarlayacaktır.

Öğrenciler servis içerisinde de maske, mesafe ve hijyen kuralına dikkat edecek, her gün aynı koltuğu kullanacaktır.

Okul kıyafeti zorunlu olup, öğrenciler okula okul kıyafeti ile gelecektir.

Ders kitapları okulun ilk günü öğrencilere dağıtılacaktır.

Hızlı ve kolay haberleşme için sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından whatsapp sınıf guruplarımız yeniden düzenlenecektir.

Salgının tamamen sona ermesi temennisi ile yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

ALİ DAVARCI

Yayın: 09.02.2022 - Güncelleme: 09.02.2022 13:05 - Görüntülenme: 181